Fiksni tečaj

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

O nama

Obrt ELVOMAT trgovina i graditeljstvo, Odra 117, 44000 Sisak, osnovan je 03.09.1990. godine kao mala trgovina elektromaterijala u prodajnom prostoru od 25 m2. Bio je to prvi prodajni prostor takve vrste u Sisku i okolici. Tijekom vremena širimo svoju ponudu na vodovodni materijal, opremu za centralno grijanje, te znatno proširujemo ponudu elektromaterijala. Sve ove godine radimo na istoj adresi na izlasku iz Siska prema Zagrebu (najprometnija cesta u županiji). S vremenom je naš prodajni prostor narastao na 800 m2, te imamo i 500 m2 zatvorenog skladišta. Svih ovih godina smo širili i ponudu, pa danas nudimo elektromaterijal, vodovodni materijal, keramičke pločice, kuhinje, kupaonice i sanitarnu opremu, sve za grijanje i centralno grijanje, ventilaciju, bijelu tehniku, ručne i električne alate, boje i lakove (miješamo boje za zid), rasvjetu, laminate i parkete, vijke i okove , crnu metalurgiju, dimnjake, te šahtove i cisterne za vodu... Zastupamo veliki broj renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača. Na našim policama je izloženo više od 20000 artikala. Postojanost kvalitete, povoljne cijene naših proizvoda i usluga, te stručno i ljubazno osoblje osnovni su razlog našeg kontinuiranog širenja i rasta. U ovih 25 godina poslovanja stekli smo dugu listu zadovoljnih kupaca i dobavljača.

U cilju pružanja još boljih usluga našim kupcima, ove smo godine napravili i internet trgovinu u kojoj nudimo sav naš asortiman po povoljnim cjenama, te besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i novostima.
Zaštita podataka
Suglasan/suglasna sam da su svi moji dani osobni podaci, dani u svrhu pravovremenog i sveobuhvatnog primanja podataka vezanih za teme objavljene na http://elvomat-trgovina.hr stranicama te se mogu samo u tu svrhu prikupljati i dalje obrađivati i koristiti, sve sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Bottom - O nama

Obrt ELVOMAT trgovina i graditeljstvo, Odra 117, 44000 Sisak, osnovan je 03.09.1990. godine kao mala trgovina elektromaterijala u prodajnom prostoru od 25 m2. Bio je to prvi prodajni prostor takve vrste u Sisku i okolici. Tijekom vremena širimo svoju ponudu na vodovodni materijal, opremu za centralno grijanje, te znatno proširujemo ponudu elektromaterijala.

Opširnije