Mynute Green - Zidni kondenzacijski kotlovi za stanove

MYNUTE GREEN je idealan kondenzacijski kotao za niskotemperaturne instalacije. Učinkovitost prema Europskoj direktivi CEE 92/42. Certifikat RANGE RATED omogućava upravljanje toplinom kotla prema potrebama za energijom. Moderna i intuitivna upravljačka ploča je opremljena digitalnim displejom s pozadinskim bijelim osvjetljenjem.
•
Niska emisija zagađivača: MYNUTE GREEN je razvrstan u Klasu 5, ekološki najbolju, prema europskoj normi UNI EN 483.


Patentirani kondenzacijski izmjenjivač(Patent Pending) velike moći, izrađen od ekstrudiranog aluminija. Funkcija "Survivor" u sanitarnom krugu omogućava kotlu da nastavi rad u slučaju kvara sanitarnog osjetnika NTC.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i novostima.
Zaštita podataka
Suglasan/suglasna sam da su svi moji dani osobni podaci, dani u svrhu pravovremenog i sveobuhvatnog primanja podataka vezanih za teme objavljene na http://elvomat-trgovina.hr stranicama te se mogu samo u tu svrhu prikupljati i dalje obrađivati i koristiti, sve sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Bottom - O nama

Obrt ELVOMAT trgovina i graditeljstvo, Odra 117, 44000 Sisak, osnovan je 03.09.1990. godine kao mala trgovina elektromaterijala u prodajnom prostoru od 25 m2. Bio je to prvi prodajni prostor takve vrste u Sisku i okolici. Tijekom vremena širimo svoju ponudu na vodovodni materijal, opremu za centralno grijanje, te znatno proširujemo ponudu elektromaterijala.

Opširnije