Dostava proizvoda

Po primitku potvrde o plaćanju, rok isporuke je 3-4 radna dana (otoci može biti 1-2 dana duže),  ukoliko je proizvod raspoloživ.

Dostava robe je besplatna za vrijednost narudžbe iznad 200,00 kn (unutar Hrvatske). Robu u vrijednosti manjoj od 200,00 kn ne šaljemo.

Naručeni proizvodi u originalnoj su ambalaži ili se pakiraju na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku kupac ne preuzima. U protivnom nema pravo na reklamaciju. Kupac i prodavatelj nisu odgovorni za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni tvrtke koja obavlja poslove dostave proizvoda. U tom slučaju Vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu nakon što je roba poslana, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Elvomat trgovina Sisak ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

Ukoliko dođe do neuspjele isporuke zbog Vaše odsutnosti, prilikom pokušaja isporuke će se ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke i broj telefona službe za korisnike, a sama pošiljka će se vratiti u pripadajući sabirni centar.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi na internet trgovini Elvomat trgovina Sisak isporučuju se korisnicima/kupcima na području RH.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i novostima.
Zaštita podataka
Suglasan/suglasna sam da su svi moji dani osobni podaci, dani u svrhu pravovremenog i sveobuhvatnog primanja podataka vezanih za teme objavljene na http://elvomat-trgovina.hr stranicama te se mogu samo u tu svrhu prikupljati i dalje obrađivati i koristiti, sve sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Bottom - O nama

Obrt ELVOMAT trgovina i graditeljstvo, Odra 117, 44000 Sisak, osnovan je 03.09.1990. godine kao mala trgovina elektromaterijala u prodajnom prostoru od 25 m2. Bio je to prvi prodajni prostor takve vrste u Sisku i okolici. Tijekom vremena širimo svoju ponudu na vodovodni materijal, opremu za centralno grijanje, te znatno proširujemo ponudu elektromaterijala.

Opširnije