Elektrolux i AEG - Omasti brk nagradama

Sa 23.10.2017. smo krenuli u promociju sa ELECTROLUX i AEG ugradnim pečnicama i pločama kroz nagradnu igru „OMASTI BRK NAGRADAMA“.
Nagradna igra traje u periodu od 23.10.2017. do 15.12.2017. i vrijedi za određene modele pečnica i ploča.
Kupnjom jednog od modela iz promocije krajnji kupac može dobiti jednu od 55 vrijednih nagrada (uz online registraciju kupnje na www.electrolux.hrili www.aeg.hr).
U prilogu je prezentacija za više informacija.
Mehanizam nagradne igre :
1. U razdoblju trajanja nagradne igre od 23.10.2017. do 15.12.2017. kupite jedan od navedenih Electrolux ili Aeg aparata. Sačuvajte dokaz o kupnji.
2. Prijavite svoju kupnju putem online kupona na internet stranici ww.electrolux.hr ili www.aeg.hr (pod ‘Promocije’), prilažući sliku dokaza o kupnji (račun), te sliku natpisne pločice uređaja.
Kupnju je moguće prijaviti najkasnije do 15.01.2018.
3. Potvrda o sudjelovanju u nagradnoj igri stići će na vašu e-mail adresu.
Nakon 26.01.2018. na www.electrolux.hr ili www.aeg.hr provjerite jeste li sretni dobitnik.

Direktni link za prijavu:
hr.regulus-elux.eu

 

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i novostima.
Zaštita podataka
Suglasan/suglasna sam da su svi moji dani osobni podaci, dani u svrhu pravovremenog i sveobuhvatnog primanja podataka vezanih za teme objavljene na http://elvomat-trgovina.hr stranicama te se mogu samo u tu svrhu prikupljati i dalje obrađivati i koristiti, sve sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Bottom - O nama

Obrt ELVOMAT trgovina i graditeljstvo, Odra 117, 44000 Sisak, osnovan je 03.09.1990. godine kao mala trgovina elektromaterijala u prodajnom prostoru od 25 m2. Bio je to prvi prodajni prostor takve vrste u Sisku i okolici. Tijekom vremena širimo svoju ponudu na vodovodni materijal, opremu za centralno grijanje, te znatno proširujemo ponudu elektromaterijala.

Opširnije