Blog - Obavijesti

Elektrolux i AEG - Omasti brk nagradama

Sa 23.10.2017. smo krenuli u promociju sa ELECTROLUX i AEG ugradnim pečnicama i pločama kroz nagradnu igru „OMASTI BRK NAGRADAMA“.
Nagradna igra traje u periodu od 23.10.2017. do 15.12.2017. i vrijedi za određene modele pečnica i ploča.
Kupnjom jednog od modela iz promocije krajnji kupac može dobiti jednu od 55 vrijednih nagrada (uz online registraciju kupnje na www.electrolux.hrili www.aeg.hr).
U prilogu je prezentacija za više informacija.
Mehanizam nagradne igre :
1. U razdoblju trajanja nagradne igre od 23.10.2017. do 15.12.2017. kupite jedan od navedenih Electrolux ili Aeg aparata. Sačuvajte dokaz o kupnji.
2. Prijavite svoju kupnju putem online kupona na internet stranici ww.electrolux.hr ili www.aeg.hr (pod ‘Promocije’), prilažući sliku dokaza o kupnji (račun), te sliku natpisne pločice uređaja.
Kupnju je moguće prijaviti najkasnije do 15.01.2018.
3. Potvrda o sudjelovanju u nagradnoj igri stići će na vašu e-mail adresu.
Nakon 26.01.2018. na www.electrolux.hr ili www.aeg.hr provjerite jeste li sretni dobitnik.

Direktni link za prijavu:
hr.regulus-elux.eu

 

Opširnije...

Electrolux vam daruje

Poštovani kupci,
zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo od 16.10.2017. krenuli sa promocijom u kojoj krajnjem kupcu kupovinom određenih modela perilica i perilica-sušilica ELECTROLUX
darujemo ARIEL sredstvo za pranje rublja i LENOR omekšivač. Promocija se odnosi isključivo na modele navedene u kratkoj prezentaciji, u kojoj se nalazi i više detalja o istoj.
Promocija traje do isteka zaliha.

Opširnije...

AEG vas daruje

Poštovani kupci,
zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo od 16.10.2017. krenuli sa promocijom u kojoj krajnjem kupcu kupovinom određenih modela perilica i perilica-sušilica AEG
darujemo ARIEL sredstvo za pranje rublja i LENOR omekšivač za 50 ili 100 besplatnih pranja!
Promocija se odnosi isključivo na modele navedene u kratkoj prezentaciji, u kojoj se nalazi i više detalja o istoj.
Promocija traje do isteka zaliha.

Opširnije...

Mynute Green - Zidni kondenzacijski kotlovi za stanove

MYNUTE GREEN je idealan kondenzacijski kotao za niskotemperaturne instalacije. Učinkovitost prema Europskoj direktivi CEE 92/42. Certifikat RANGE RATED omogućava upravljanje toplinom kotla prema potrebama za energijom. Moderna i intuitivna upravljačka ploča je opremljena digitalnim displejom s pozadinskim bijelim osvjetljenjem.
•
Niska emisija zagađivača: MYNUTE GREEN je razvrstan u Klasu 5, ekološki najbolju, prema europskoj normi UNI EN 483.

Opširnije...

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i novostima.
Zaštita podataka
Suglasan/suglasna sam da su svi moji dani osobni podaci, dani u svrhu pravovremenog i sveobuhvatnog primanja podataka vezanih za teme objavljene na http://elvomat-trgovina.hr stranicama te se mogu samo u tu svrhu prikupljati i dalje obrađivati i koristiti, sve sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.