Fiksni tečaj

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

BESPLATNA DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU

BESPLATNA DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU

Blog - Akcije

Ljubav na prvi zalogaj - Cashback do 600,00 kn

Jednostavno do savršenih rezultata uz vrhunsku tehnologiju bezvremenskog dizajna i povrat novca do 600 kn. BOSCH je za naše vjerne kupce pripremio posebnu pogodnost. Kupovinom određenih modela pećnica Bosch ostvarujete pravo na povrat novca u iznosu do 600 kn. Iznos povrata ovisi o modelu pećnice a popis modela i pripadajućih iznosa povrata možete pronaći u nastavku teksta.

Kako do povrata novca?

1 Prilikom kupnje pećnice zatražite kupon. 
2 Ispunjeni i ovjereni kupon pošaljite zajedno s kopijom računa u roku od 15 dana od datuma kupnje na adresu: 

In Medias Res Komunikacije d.o.o. 
Domobranska 21 
10000 Zagreb 

ili putem elektronske pošte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

3 Iznos za povrat, ovisno o kupljenom modelu pećnice, Bosch će uplatiti na Vaš tekući račun u roku od 30 dana od registracije.** 
4 Uživajte u hrani pripremljenoj vrhunskim Bosch uređajima!

Opširnije...

Energetski učinkovita rješenja za grijanje i pripremu tople vode.

Bosch i Buderus solarnim rješenjima, slobodna energija sunčevih zraka pretvara se u energiju za grijanje i pripremu tople vode. Time se doprinosi zaštiti okoliša i smanjenju računa za energiju: u prosjeku, Bosch i Buderus solarni sustav može uštedjeti 60% godišnje energije potrebne za pripremu tople vode i 30% energije za grijanje.

Kako bi se solarna energija učinkovito koristila, potrebni su vam ne samo energetski učinkoviti solarni kolektori, nego i spremnik tople vode, solarna stanica, regulacijski uređaj i generator topline. Maksimalnu uštedu možete postići samo ako su sve ove komponente najbolje moguće međusobno usklađene. Uvijek odgovarajući paket: Sa Bosch i Buderus solarnim paketima sigurni ste da će sve komponente biti besprijekorno međusobno usklađene i da će funkcionirati.

Opširnije...

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i novostima.
Zaštita podataka
Suglasan/suglasna sam da su svi moji dani osobni podaci, dani u svrhu pravovremenog i sveobuhvatnog primanja podataka vezanih za teme objavljene na http://elvomat-trgovina.hr stranicama te se mogu samo u tu svrhu prikupljati i dalje obrađivati i koristiti, sve sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.